26 06 2018

XIII Curs d'Estiu sobre la Unió Europea

L'Ajuntament organitza anualment un curs sobre la Unió Europea per apropar a la ciutadania temes d'interès vinculats amb l'actualitat comunitària. Enguany arribem a la tretzena edició i comptarem amb ponents del món periodístic, acadèmic i polític. El curs és gratuït. Dates: 26 de juny, i 3, 10 i 17 de juliol.

05 07 2018

Primer Fòrum Mundial del grup de Ciutats Intermèdies (I-Cities) a Chefchaouen (Marroc)

Terrassa és una de les cinc ciutats que colideren el grup de Ciutats Intermèdies (I-Cities) i n'actua com a ciutat líder a Europa dins la xarxa mundial de ciutats CGLU. El Fòrum del Marroc servirà com a cloenda d'un procés de diferents fòrums contintentals duts a terme durant el darrer any i mig per recollir la veu de les I-Cities sobre diferents agendes globals i la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

25 05 2018

Concert Dia d'Europa 2018: Bandes sonores europees

Per commemorar el Dia d'Europa (la data oficial és el 9 de maig), l'Ajuntament us convida a un concert gratuït de la Banda de Terrassa, que interpretarà un repertori de temes de pel·lícules i compositors d'origen europeu sota el títol Bandes Sonores d'Europa.

20 03 2018

Passaparaula: Any Europeu del Patrimoni Cultural

El 2018 és l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. L'objectiu és celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu i sensibilitzar la societat sobre la història i els valors comunitaris. L'Ajuntament de Terrassa proposa conèixer part d'aquesta riquesa a partir d'una dinàmica basada en el joc del Passaparaula.

04 12 2017

Exposició a Brussel·les: Els tresors de la Seu d'Ègara

Des del 4 de desembre i fins al 29 de març de 2018, l'Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern de la Generalitat a la capital europea acull la mostra "Els tresors de la Seu d'Ègara". El conjunt monumental de Terrassa és candidat a convertir-se en patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

20 11 2017

Fòrum europeu de Ciutats Intermèdies (I-Cities)

Terrassa acull els dies 20 i 21 de novembre una trobada internacional d'I-Cities (grup de treball de CGLU que colidera la nostra ciutat). Hi haurà diverses ponències, grups de treball i debats sobre City branding i marketing per les ciutats.