16 05 2018

Presentació IV Colònies d'Estiu OASIS per adolescents LGTB

Amb el suport de l'entitat LGTB Terrassa i el Servei LGTBIQ, a les 18:00 h a la Masia Freixa (Pl. de Josep Freixa i Argemí, 11, Parc de Sant Jordi), es farà la presentació de les IV Colònies d'Estiu OASIS, per a Adolescents LGTB d'entre 13 i 17 anys... , que es realitzaran del 9 al 14 de juliol de 2018.

Aquest acte s'enmarca dins de les accions que realitza l'Ajuntament per conmemorar el 17 de maig, dia contra homofòbia.

23 02 2018

Concentració en memòria de l'Ekai

Divendres 23 a les 12h davant l'ajuntament es farà un minut de silenci de rebuig per la mort de l'EkaiI (de 16 anys) i es llegirà un manifest, a càrrec de Laura Corrales, mare d'una menor trans* de Terrassa i membre de l'entitat Crysallis Catalunya. La concentració està promoguda per l'entitat LGTB Terrassa.

17 02 2018

Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol

Aquest cap de setmana Terrassa se suma a la commemoració el Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol. Aquest serà el segon any que a Terrassa es desplegarà una pancarta amb el lema 'El futbol contra l'homofòbia' abans de la majoria dels partits de futbol que es celebraran aquest cap de setmana a la ciutat en les diferents categories.

25 11 2017

Exposició | Ocaña: Espai de llibertat

Exposició d'obres de l'artista que dialogaran amb obres que altres creadores i creadors del nostre context han realitzat per aquest projecte.

 

22 07 2017

2n Pride Vallès

"Xiula falta a l'LGTBIfòbia"

Dissabte 22 de juliol se celebra a Terrassa el PRIDE VALLÈS organitzat per l'entitat LGBT Terrassa i Chrysallis Catalunya (entitat de famílies amb menors trans), a la Plaça del Progrés.

16 05 2017

Estrena a Terrassa del curtmetratge Silenci

Ens plau comunicar-vos que en el marc del Dia Contra l'Homofòbia, el proper dimarts 16 de maig a les 19h s'estrena a Terrassa el curtmetratge "SILENCI" contra l'LGTBIfòbia a les aules, al Cinema Catalunya (C/ Sant Pere, 9).

26 04 2017

Dia de la visibilidad lésbica

30 de abril de 12 a 16h. Dia de la visibilidad lésbica

L'Entitat LGTB Terrassa celebra el dia de la visibilitat lèsbica amb actuacions musicals, microteatre, poesia, clowns, vermut, pintxos... I la presentació de la guia dels conys elaborada per la nostra entitat. Ens trobareu al Torrent de la Font de Sagrera.

15 02 17

Manifest de rebuig per l'agressió homòfoba a Berga

Des de la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya, de la qual forma part l'Ajuntament de Terrassa, condemnem l'agressió homòfoba que van patir dos joves a la ciutat de Berga per mostrar el seu afecte en públic.