Notícies d'interès
 
  • Un total de 78 persones treballen en el dispositiu per a la retirada de fulles des de novembre a gener

L'empresa municipal de neteja i recollida de residus, Eco-Equip, desplega, com cada any, un dispositiu especial per fer front a la campanya de retirada de fulles. En total, 78 operaris s'ocupen d'aquestes funcions, agrupats en diferents modalitats d'equips per tal de donar resposta a les diverses necessitats dels diferents espais de la ciutat. Des del novembre i fins al gener, aquest dispositiu està disponible per a la recollida de les fulles, tot i que la seva dedicació depèn d'un fenomen tan poc controlable com és la caiguda d'aquestes fulles.

  • Dos nous camions per a la recollida selectiva

El servei de recollida selectiva de residus de Terrassa compta amb dos nous camions de recollida de residus i quatre nous recol·lectors satèl·lit. L'entrada en servei d'aquests vehicles culmina la inversió en la renovació de la flota d'Eco-Equip corresponent a 2016, que ha suposat la incorporació d'un total de 21 vehicles. L'objectiu per al 2017 és continuar consolidant l'increment de plantilla fixa d'Eco-Equip i la implantació d'una nova ruta de recollida lateral de residus, amb l'adquisició de vehicles corresponents.

  • Onze nous vehicles per a renovar la flota d'Eco-Equip
S'han presentat els 11 darrers vehicles adquirits per a renovar la flota d'Eco-Equip. A la mateixa presentació, Jordi Ballart ha explicat que la ciutat ha incrementat el 2016 en 2,7 milions d'euros els recursos destinats a la neteja i la gestió de residus, adquirint un total de 21 vehicles i 240 contenidors de fracció orgànica amb el sistema de recollida lateral, i ampliant la plantilla amb 37 nous treballadors, entre fixes i temporals.
 
  • Reforç de la plantilla d'Eco Equip amb 21 persones
L'Ajuntament ha reforçat el servei de neteja i recollida selectiva amb la incorporació, l'1 de juliol de 2016, de 14 nous treballadors que incrementaran la plantilla d'Eco-Equip. A aquests treballadors se sumaran 7 persones més en els propers dies, destinades a la cobertura de jubilacions i baixes per incapacitat. El personal que s'ha incorporat a Eco-Equip reforça el servei de recollida de residus.
 
  • Dues noves escombradores a Eco-Equip
D'acord amb les previsions d'actualització de la flota de vehicles d'Eco-Equip per a l'any 2016, s'han adquirit dues noves escombradores. Amb aquestes noves adquisicions, Eco-Equip comptarà amb un total de sis escombradores petites i tres mitjanes. Les noves escombradores tenen un sistema de funcionament que inclou l'escombrada amb dos raspalls frontals, aspiració i neteja a pressió.