Alfredo Vega López (PSC) va ser investit alcalde de Terrassa el 16 de novembre de 2017 com a candidat de la llista més votada a les eleccions municipals de l'any 2015 després de la renúncia de l'anterior alcalde, Jordi Ballart.

Alfredo Vega va néixer a Motos (Guadalajara) l'any 1957. És llicenciat en Geografia i Història. Amb anterioritat a la seva arribada a l'Ajuntament va ser professor i director de l'escola Pere Viver de Terrassa. Fins a la seva elecció com a alcalde era el primer tinent d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert. També formava part de la Junta de Govern i era el portaveu del Grup Polític Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP) a la Junta de Portaveus.

Alfredo Vega és primer secretari de l'Agrupació Local de Terrassa del PSC i regidor de l'Ajuntament de Terrassa des de l'any 2007 on ha exercit els càrrecs de regidor d'Esports, regidor de l'Aigua, tinent d'alcalde de Serveis a les Persones i tinent d'alcalde d'Hisenda i Serveis Generals, entre altres.