Logo Terrassa Arts Visuals

Terrassa Arts Visuals

Les arts visuals són presents a la ciutat a partir de les activitats i exposicions promogudes per galeries d'art, entitats, institucions, centres culturals i espais alternatius, així com dels nombrosos exemples d'art a l'espai públic.

Els objectius de disposar d'un departament municipal d'arts visuals passen per garantir l'accés a la ciutadania a les pràctiques artístiques contemporànies; oferir un marc de creació i difusió a la comunitat artística; i generar coneixement a través de l'art contemporani.

Terrassa Arts Visuals compta amb el Premi ACCA a la Iniciativa, de l'Associació Catalana de Crítics d'Art , el Premi Espais a la Creació i la Crítica d'Art a la Millor Publicació per "Fèlix Bermeu. Vida soterrada" de Paco Cao per al projecte Processos Oberts, i diversos premis LAUS entre els que es compten el d'Identitat Corporativa, el de Comunicació Institucional i el de Millor Campanya Integral de Baix Pressupost, entre d'altres.

Terrassa escollida com a ciutat pilot pel Laboratori d'Art i Educació

Terrassa ha estat escollida com a ciutat pilot per la Diputació de Barcelona per desenvolupar un Laboratori d'Art i Educació amb l'objectiu d'investigar la relació entre els centres d'art municipals i els centres educatius, a fi d'aconseguir millores metodològiques que contribueixin a consolidar estructuralment la connexió entre ambdues institucions: l'artística i l'educativa.

Nota de premsa