El Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat té com a missió la representativitat, el posicionament i el desenvolupament de Terrassa en l'escenari europeu i internacional, tot analitzant i promovent les polítiques públiques per assegurar la participació de la ciutat en accions municipals que es puguin generar per assolir els principals objectius detallats en el Pla de Mandat.

Memòria 2017 Relacions Europees i Internacionals (RRII)

Recull de premsa RRII 2017

26 06 2018

XIII Curs d'Estiu sobre la Unió Europea

L'Ajuntament organitza anualment un curs sobre la Unió Europea per apropar a la ciutadania temes d'interès vinculats amb l'actualitat comunitària. Enguany arribem a la tretzena edició i comptarem amb ponents del món periodístic, acadèmic i polític. El curs és gratuït. Dates: 26 de juny, i 3, 10 i 17 de juliol.

05 07 2018

Primer Fòrum Mundial del grup de Ciutats Intermèdies (I-Cities) a Chefchaouen (Marroc)

Terrassa és una de les cinc ciutats que colideren el grup de Ciutats Intermèdies (I-Cities) i n'actua com a ciutat líder a Europa dins la xarxa mundial de ciutats CGLU. El Fòrum del Marroc servirà com a cloenda d'un procés de diferents fòrums contintentals duts a terme durant el darrer any i mig per recollir la veu de les I-Cities sobre diferents agendes globals i la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

25 05 2018

Concert Dia d'Europa 2018: Bandes sonores europees

Per commemorar el Dia d'Europa (la data oficial és el 9 de maig), l'Ajuntament us convida a un concert gratuït de la Banda de Terrassa, que interpretarà un repertori de temes de pel·lícules i compositors d'origen europeu sota el títol Bandes Sonores d'Europa.

20 03 2018

Passaparaula: Any Europeu del Patrimoni Cultural

El 2018 és l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. L'objectiu és celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu i sensibilitzar la societat sobre la història i els valors comunitaris. L'Ajuntament de Terrassa proposa conèixer part d'aquesta riquesa a partir d'una dinàmica basada en el joc del Passaparaula.

04 12 2017

Exposició a Brussel·les: Els tresors de la Seu d'Ègara

Des del 4 de desembre i fins al 29 de març de 2018, l'Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern de la Generalitat a la capital europea acull la mostra "Els tresors de la Seu d'Ègara". El conjunt monumental de Terrassa és candidat a convertir-se en patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

20 11 2017

Fòrum europeu de Ciutats Intermèdies (I-Cities)

Terrassa acull els dies 20 i 21 de novembre una trobada internacional d'I-Cities (grup de treball de CGLU que colidera la nostra ciutat). Hi haurà diverses ponències, grups de treball i debats sobre City branding i marketing per les ciutats.