KAUTIC.40 és un programa que es centra en l'etapa d'incubació de projectes innovadors on les TIC tenen un paper clau en el seu model de negoci. 

El programa s'adreça a persones emprenedores amb un projecte de negoci en procés de maduració o a empreses de recent creació amb un model de negoci innovador.

El programa, amb una durada de 9 mesos, ofereix a les persones un espai de treball compartit a les instal·lacions de Qu4drant.0, formació (presencial i online), assessorament i acompanyament personalitzat per part d'experts generalistes i especialistes en funció de les necessitats de cada projecte amb la finalitat de que puguin adquirir noves habilitats i coneixements que milloraran la seva competitivitat en el mercat.

Aquesta iniciativa s'impulsa des del Servei d'Innovació de l'Ajuntament de Terrassa i Leitat, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 amb la col.laboració d'Euncet Business School.

Trobareu més informació (detall del programa formatiu, bases de participació, espai de treball) consultant la web de Kautic40 aquí

Per a presentar la vostra candidatura a Kautic 2018 podeu fer-ho mitjançant el formulari fins al dia 6 d'abril de 2018.

Altres informacions a:

facebook: /kautic40

twitter: @KauTic40