La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Marc Armengol i Puig és el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del servei de Medi Ambient: 
 
20 04 2018

Activitats de cap de setmana al CIAB

Programa d'activitats de caps de setmana del Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) i de l'Anella Verda de Terrassa, d'abril a novembre de 2018.

19 04 2018

Dia Mundial de la Bicicleta

Inauguració del Servei Intern de Bicicletes Elèctriques Compartides, coincidint amb el dia Mundial de la Bicicleta.

10 04 2018

Presentació del llibre "Agroecologia escolar"

El proper dimarts 10 d'abril a les 19h la Llibreria Synusia presenta a l'Ateneu Candela, el llibre "Agroecologia escolar" (Pol·len Edicions) amb Germán Gerena de Castillo i Mariona Espinet Blanch.

25 04 2018

2a Edició del Congrés Català d'Acústica

 
Els dies 25 i 26 d'abril, dintre de la Setmana Sense Soroll i coincidint amb el Dia Internacional de Sensibilització Vers el Soroll, es celebrarà a Terrassa la 2a edició de l'acusti.cat, el Congrés Català d'Acústica.

24 03 2018

Hora del Planeta 2018

L'Ajuntament de Terrassa s'adhereix de nou a la campanya "l'Hora del Planeta 2018" promoguda pel Fondo Mundial para la Naturaleza (World Wildlife Fund for Nature "WWF"), entitat ambientalista a nivell mundial que entre els seus objectiu té la lluita contra el Canvi Climàtic.

22 01 2018

Dia Mundial de l'Educació Ambiental

"El que canvia el nostre planeta és el coneixement. El que crea coneixement és l'educació."

El 26 de gener es celebra el Dia Mundial de l'Educació Ambiental, que té com a principal objectiu identificar la problemàtica ambiental tant a nivell global, com a nivell local i crear consciència en les persones i molt especialment en els governs pel que fa a la necessitat de participació per conservar i protegir el medi ambient.

15 12 2017

Projecte Recooperem

Quatre escoles públiques de Terrassa i PRODIS d'adhereixen al projecte "Recooperem" per fomentar l'aprofitament alimentari a les escoles i entitats.

05 06 2017

26a Setmana del Medi Ambient

Del 5 al 11 de juny de 2017. 

Aquesta nova edició de la Setmana versarà sobre la "prevenció i la gestió dels residus" i amb el lema:

"Prevenir i reciclar els residus, la millor opció!"