L'Ajuntament treballa seguint les directius del Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa aprovat en Ple el 26 de maig de 2016. El document és una diagnosi del teixit empresarial de la ciutat que permet disposar d'un llistat exhaustiu dels diferents negocis més importants i tenir una imatge de paper actual del sector industrial. A partir d'aquesta radiografia, s'han establert les línies d'actuació i les accions a desenvolupar en els propers anys.

En aquest sentit, estem desenvolupant els següents projectes subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes innovadors i experimentals:

  • Projecte "Terrassa aposta per la Indústria" que consisteix en la prestació gratuïta de serveis de consultoria i formació per part de professionals especialitzats amb l'objectiu de fer una radiografia de les necessitats de les empreses i definir un servei a mida.
  • Projecte estratègic d'Economia Circular i simbiosi Industrial de Terrassa, que pretén fomentar la relació i la cooperació de les empreses terrassenques promovent accions de col·laboració i de simbiosi industrial que impliquin un estalvi econòmic a la vegada que redueixin el seu impacte ambiental.  Si en voleu formar part, doneu-vos d'alta com a usuaris/àries a la plataforma Districte Industrial.

El Servei de Promoció Industrial compta amb el suport de la Diputació de Barcelona    

Logotip i enllaç a la Diputació de Barcelona