Aquí trobareu tots els números de la guia d'oci i cultura "Sortim!" en format pdf. Aquesta publicació es va distribuir entre el 2009 i el 2015 a tots els domicilis de la ciutat com a suplement dins la revista d'informació municipal "Visquem Terrassa" (80.000 exemplars).

Davant la supressió de la partida destinada a la publicació del "Visquem Terrassa", aprovada en el ple extraordinari del pressupost del desembre de 2015 amb els vots del PPC, TeC, ERC-MES i Ciutadans, l'Ajuntament editarà en els propers mesos un nou "#Sortim!" que posarà especial èmfasi en la projecció de la ciutat i en els signes d'identitat terrassencs.

La nova revista serà igualment gratuïta, tindrà una periodicitat trimestral i arribarà a totes les llars de la ciutat. La publicació no suposarà cap despesa per a l'Ajuntament, ja que es finançarà a través de la contractació de publicitat.  

No està disponible l'opció de rebre aquestes publicacions en edició paper per subscripció a adreces particulars: podeu descarregar-les aquí en format digital.

Consulteu també www.youtube.com/ajterrassa, on trobareu vídeos sobre les activitats i projectes de l'Ajuntament de Terrassa.

Per a qualsevol consulta:
  • Truqueu al 937 397 000
  • Escriviu a Ajuntament de Terrassa / Direcció de Serveis de Comunicació / Presidència / Raval de Montserrat, 14 3a / 08221 Terrassa
  • Envieu un correu electrònic a [email protected], amb el vostre nom i adreça postal
Arxiu