Terrassa ja té el seu propi time lapse!

Hem pujat a les teulades, hem buscat perspectives i angles innovadors, llocs inversemblants, per mostrar la ciutat dinàmica, emprenedora i plena de vida que és Terrassa.

Des de bon matí, quan surt el sol i Terrassa es desperta, fins a la nit, moment en què els carrers s'il·luminen i la ciutat brilla amb una altra llum.

Més de 40.000 fotografies han fet possible aquest video de tres minuts de durada produït en tècnica time lapse. Les fotografies s'han près a més de 5K (5616 x 3744 pixels) i la postproducció final s'ha dut a termen en Full HD (1920 x 1080 píxels).

Aquest tècnica fotogràfica crea un efecte visual d'acceleració en aquells successos concrets que normalment es mouen a velocitats lentes o gairebé imperceptibles per a l'ull humà, com per exemple, el moviment dels núvols. El resultat és un conjunt d'escenes i situacions que transcorren a un ritme molt més ràpid que en la vida real.

El time lapse ha estat elaborat pels realitzadors Artur Álvarez i Santi Ortíz i el compositor musical Jordi Cornudella. Tots ells terrassencs que coneixen de prop la ciutat i la viuen.