Visquem TerrassaDes de 1984 i fins al 2015, la revista d'informació municipal "Visquem Terrassa",  que incloïa el suplement d'oci i cultura "Sortim", ha acostat a les llars terrassenques les notícies municipals i ciutadanes d'interès. Amb un tiratge de 80.000 exemplars, la publicació ha esdevingut un aparador públic per a les entitats a l'hora de presentar les seves activitats i objectius.

En el ple extraordinari d'aprovació del pressupost celebrat el desembre de 2015 es va aprovar una esmena del grup municipal del Partit Popular que proposava la supressió de la partida pressupostària destinada a aquesta revista. L'esmena va tenir el suport dels grups municipals de TeC, ERC-MES i Ciutadans i va suposar que el "Visquem Terrassa" es deixés d'editar indefinidament.

Per a la traducció de la revista al castellà o altres llengües, us recomanem l'ús de les eines gratuïtes de traducció disponibles a internet.

Aquí trobareu tots els números de la revista d'informació municipal Visquem Terrassa (a partir de 2004), en format pdf.

Consulteu també www.youtube.com/ajterrassa, on trobareu vídeos sobre les activitats i projectes de l'Ajuntament de Terrassa.

Per a qualsevol consulta:
  • Truqueu al 937 397 000
  • Escriviu a Ajuntament de Terrassa / Servei d'Imatge i Comunicació, Raval de Montserrat, 14 3a/ 08221 Terrassa
  • Envieu un correu electrònic a [email protected], amb el vostre nom i adreça postal.